Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 ​4774 2812


 

VVS installatør udfører alt inden for VVS installation

SL VVS Gas og Oliefyrsservice er ejet af undertegnede, Søren Larsen, og har eksisteret siden 1993. 

Jeg er VVS-installatør og har 30 års erfaring med VVS-installation, som jeg udfører i Frederiksværk, Hillerød og resten af Nordsjælland. 

I firmaet har jeg, foruden mig selv, ansat en gas- og vandmester; Hans-Jørgensen Sonne Andersen. 

Jeg udfører alle former for VVS-installationer samt gas- og oliefyrsinstallationer. Jeg udfører alt fra den lille VVS-opgave til komplet installation af vand og varme samt renovering af badeværelser og køkken i komplet entreprise.

Min serviceforretning varetager opfølgning af service og serviceabonnementer for vores kunder på både gas- og oliefyr. Vi kører ligeledes service for HMN I/S.

VVS-installatør installerer og servicerer fjernvarmeanlæg

Foruden ovenstående VVS-installation installerer og servicerer jeg også fjernvarmeanlæg. Som VVS-installatør følger jeg naturligvis de bestemmelser, der er på området for at sikre en optimal drift af anlæg.

​Ved utætheder og forsikringsskader har jeg et godt samarbejde med DTS (Danmarks Termografiske Selskab APS), som er et fremragende sporingsfirma.

Få et uforpligtende tilbud på VVS-installation

På kontoret træffes i det daglige min kone Karin, som du kan kontakte på telefon 47 74 28 12 eller e-mail info@slvvs.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på VVS-installationer.

Vi forhandler bl.a. :

SL VVS Gas og Oliefyrservice - Møllevangsvej 46C, 3300 Frederiksværk
Telefon: +45 47 74 28 12
info@slvvs.dk
CVR: 17328697