Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 ​4774 2812


 

​Gasfyrsservice

​Gasfyrsservice i Hillerød og Frederiksværk

Hos SL VVS Gas og Oliefyrsservice udfører vi gasfyrsservice med vagtordning for kunder i Hillerød, Frederiksværk og den øvrige del af Nordsjælland. Vores vagtordning dækker det årlige hovedeftersyn, hvor vi renser og justerer fyret. Herpå afslutter vi med en lovpligtig måling, som viser gasfyrets driftsøkonomi. Vi har gennem flere år hjulpet utallige kunder med deres gasfyr. Har dit gasfyr brug for et eftersyn kan du altid regne med et ordentligt eftersyn fra SL VVS Gas og Oliefyrsservice.

Vores vagtservice gælder også uden for normal arbejdstid

Kommer der i årets løb stop på fyret, dækker vores abonnement på gasfyrsservice både vores arbejdsløn og kørsel. Husk desuden, at vi i fyringssæsonen også har vagtordning uden for vores normale arbejdstid. Det betyder at selv når du har brug for hjælp på de mest uheldige tidspunkter, kan du altid regne med os. Hos SL VVS Gas og Oliefyrsservice går vi ind for hurtig og effektiv service.

​Vores vagtperiode er fra den. 1. oktober og frem til 1. maj. Her kan vi træffes mellem klokken 7-19:30 på hverdage samt lørdag, søndag og helligdage fra klokken 8-19:30. Så skulle du have brug for vejledning eller spørgsmål angående fyret, er du velkommen til at kontakte os.

Abonnementspriser på gasfyrsservice:

Vores priser på gasfyrsservice er som følgende:

​Gasfyr 12 mdr. kr.1.080,-

​Gasfyr 24 mdr. kr.1.650,-

​Gasfyr 36 mdr. kr.2.060,-

Alle priser er ekskl. moms. Inkl. tid.

​Kontakt os og hør nærmere om vores gasfyrsservice

Så hvis du kunne tænke dig effektivt eftersyn af dit gasfyr i Nordsjælland er du altid velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe til os på vores telefon nr. 47 74 28 12 eller ved at skrive til vores e-mail info@slvvs.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vores service indebærer, eller hvis du har nogle spørgsmål.

SL VVS Gas og Oliefyrservice - Møllevangsvej 46C, 3300 Frederiksværk
Telefon: +45 47 74 28 12
info@slvvs.dk
CVR: 17328697