Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 ​4774 2812


 

Oliefyrsservice

​Olieservice og oliefyrsservice tilbydes

For at få en god økonomi på oliefyret er det vigtigt, at det bliver efterset én gang om året, hvilket samtidig også er lovpligtigt. Hos SL VVS Gas og Oliefyrsservice udfører vi olieservice service på oliefyr hos vores kunder i Halsnæs, Hillerød og det øvrige Nordsjælland.

​Oliefyrsservice med abonnement

I forbindelse med vores oliefyrsservice renser vi kedlen, adskiller brændere og rengør den. De nødvendige sliddele udskiftes, og der foretages en justering samt en lovpligtig OR fyrtest. Vi har et meget stort lager af reservedele og kan derfor udføre hele opgaven med det samme.

​Du kan også tegne et serviceabonnement på vores oliefyrsservice. Så kan du ringe til os på hverdage fra klokken 7-16, fredag frem til klokken 14 samt lørdag/søndag og helligdage fra klokken 8-19:30 i vagtperioden, som er fra den 1. oktober til den 1. maj.

Priser på oliefyrsservice

Prisen på vores A-abonnement på olieservice med frit tilkald er 1040,- eksklusiv moms (abonnementet køres kun på oliebrænder under otte år).

​Prisen på vores B-abonnement er 790,- eksklusiv moms. Kedelrens koster 95 kroner eksklusive moms.

Kontakt os og hør mere om oliefyrsservice

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores olieservice eller for at bestille et abonnement på oliefyrsservice.

Ring på telefon 47 74 28 12 eller skriv til vores e-mail info@slvvs.dk.

SL VVS Gas og Oliefyrservice - Møllevangsvej 46C, 3300 Frederiksværk
Telefon: +45 47 74 28 12
info@slvvs.dk
CVR: 17328697