Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 ​4774 2812


 

Oliefyrsservice

​Olieservice og oliefyrsservice i Hillerød og omegn

For at få en god økonomi på oliefyret er det vigtigt, at det bliver efterset én gang om året, hvilket samtidig også er lovpligtigt. Hos SL VVS Gas og Oliefyrsservice udfører vi olieservice service på oliefyr hos vores kunder i Halsnæs, Hillerød og det øvrige Nordsjælland.

​Hvad indebærer oliefyrsservice

Når du for serviceret dit oliefyr af SL VVS Gas og Oliefyrsservice kan du regne med et grundigt og effektivt eftersyn. I forbindelse med vores oliefyrsservice renser vi kedlen, adskiller brændere og rengør den. De nødvendige sliddele udskiftes, og der foretages en justering samt en lovpligtig OR fyrtest. Vi har et meget stort lager af reservedele og kan derfor udføre hele opgaven med det samme. Hos SL VVS Gas og Oliefyrsservice er tilfredse kunder fundamentet for vores forretning. Derfor går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde. Hvis kunden ikke er tilfreds så gælder det samme for os.

​Oliefyrsservice med abonnement

​Du kan også tegne et serviceabonnement på vores oliefyrsservice. Så kan du ringe til os på hverdage fra klokken 7-16, fredag frem til klokken 14 samt lørdag/søndag og helligdage fra klokken 8-19:30 i vagtperioden, som er fra den 1. oktober til den 1. maj.

Priser på oliefyrsservice

Prisen på vores A-abonnement på olieservice med frit tilkald er 1040,- eksklusiv moms (abonnementet køres kun på oliebrænder under otte år).

​Prisen på vores B-abonnement er 890,- eksklusiv moms. Kedelrens koster 165 kroner eksklusive moms.

Kontakt os og hør mere om vores service på oliefyr

Har du brug for servicering på dit oliefyr? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, eller for at bestille et abonnement på oliefyrsservice.

Ring på telefon 47 74 28 12 eller skriv til vores e-mail info@slvvs.dk så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SL VVS Gas og Oliefyrservice - Møllevangsvej 46C, 3300 Frederiksværk
Telefon: +45 47 74 28 12
info@slvvs.dk
CVR: 17328697